Borstvoeding geven is leuk! Borstvoeding geven is normaal! Geborgenheid en voeding, genieten van elkaars nabijheid. Zelf voeden is natuurlijk en vanzelfsprekend.


Toch kan borstvoeding lastig zijn, maar het is de normale voeding voor jouw baby. Wat kan je doen als aanleggen niet gemakkelijk gaat, wanneer het pijnlijk is, je kindje onvoldoende groeit, niet tevreden is of wanneer voeden niet gaat zoals je verwacht? 

Ik luister, observeer, los op, bespreek, geef praktische aanwijzingen en denk met je mee. Samen zoeken we naar de mogelijkheden die bij je passen, opdat je doelen binnen bereik komen.

Bel of sms me zeven dagen per week. Spreek alsjeblieft je boodschap in als je niet direct contact met me krijgt. Ik bel snel terug, in ieder geval binnen 24 uur.

In een brede straal rondom de praktijk kom ik bij je op huisbezoek. Oosterwolde ligt in Zuidoost Friesland dicht bij Drenthe en Groningen. Vanaf 30 kilometer van de praktijk wordt een kilometervergoeding gefactureerd.

LEES MEER OVER DE PRAKTIJK

Ervaringen
  • Door Karine weet ik beter wat 'normaal' is op het gebied van borstvoeding

    "Na een ingeleidde bevalling en heftige eerste week in het ziekenhuis met matige hulp op het gebied van borstvoeding, heb ik al vrij snel de hulp van Karine ingeschakeld. Het lukte me namelijk niet om zittend te voeden zonder pijn. Karine leerde me precies wat ik moest doen om de baby goed te laten aanhappen.