Kolven

Het is prachtig je baby zelf aan je borst te voeden. Soms kan het nodig zijn je moedermelk af te kolven om borstvoeding te kunnen of blijven geven.

Verhuur

Voor het op gang brengen van de melkproductie is het huren van een professionele borstkolf de beste optie. Deze kolven zijn goed in te stellen voor een optimaal vacuüm en zowel dubbelzijdig als enkelzijdig te gebruiken.

Symfonie met plus schelpenMedela SymfonieCarum product 2Ardo Carum

Kosten: € 15,00 per week / € 2,50 per dag
Dubbele afkolfset: € 38,50
Enkele afkolfset: € 28,50
Borg: € 100,00

Huurkolven zijn zeven dagen per week op te halen of terug te brengen, na telefonische afspraak.

Een kolf huren? 

Bel mij

Verkoop

Voor het op gang houden van de melkproductie kan je een persoonlijke kolf aanschaffen. Je kunt bij me terecht voor alle kolven en producten van Medela en Ardo. Eerst huren voordat je koopt? Huur de Ardo Calypso maximaal 4 weken om te beoordelen of de kolf je bevalt. Deze huur/koop regeling geldt ook voor de Ameda Lactaline.

Kosten: € 9,00 per week / € 1,50 per dag
Dubbele afkolfset: € 38,50
Borg: € 185,00

Ardo Calypso Double PlusArdo Calypso Double Plus

Ameda LactalineAmeda Lactaline

Weet je nog niet precies welke kolf bij je past of wat er mogelijk is binnen jouw budget? Vraag een kolfconsult aan of neem contact op voor informatie.

NEEM ContacT OP

Kolfconsult

Kolven vraagt voorbereiding. Hoe gaat kolven? Wanneer ga je kolven? Welke kolf is in welke situatie geschikt? Hoe krijgt je baby de moedermelk? Wat is belangrijk en waar moet je op letten? Deze vragen komen tijdens het kolfconsult ter sprake. Verder zullen er kolven gedemonstreerd worden om duidelijk te maken wat de verschillen zijn tussen de meest gangbare kolven.

Je kunt al in de zwangerschap over het kolven van je melk nadenken en informatie vergaren. Het kan ook wanneer je bent bevallen en weer mobiel bent. Partners en baby’s zijn tijdens het consult van harte welkom. Met een goede voorbereiding weet je waar je aan begint. Dat geeft zelfvertrouwen en zekerheid.

Duur: ongeveer 1 uur
Kosten: € 34,00
Korting: € 10,00 bij directe aanschaf van een kolf

kolfconsult aanvragen